LASHLIFT 

Lashlift med keratin

Keratin inpackning böj och färg på naturlig frans.

Den super populära behandlingen Lashlift med keratin även kallat Lashlamination har verkligen tagit branschen med storm. Ett perfekt val för de som har raka fransar eller känner att fransförlängning inte är något som passat deras personlighet eller stil. Eller till dom som vill boosta sina fransar mellan förlängningar. Behandlingen Stärker, Förlänger, Färgar och Böjer den egna fransen!

Här får man en stärkande boost , en närande vitamin och keratin inpackning på fransarna tillsammans med kreatin som tillsammans gör den egna fransen både längre och tjockare.

Behandlingen böjer fransarna och ger dom en vacker öppen blick med färg från roten, resultatet kan vara i mellan 6-8 veckor, olika från person till person.

Jag arbetar alltid tillsammans med dig för att nå ett gemensamt mål med din behandling, jag rekommenderar det som passar just dina fransar.

Varje behandling jag utför är helt och hållet individanpassad, mitt mål är alltid att framhäva kundens naturliga drag med en upplyftande effekt som underlättar och livar upp din vardag!


Fördelar:

Keratinet vårdar och och stärker fransen med upp till 40% och gör fransen 2-3% längre.

Behandlingen återskapar fransens struktur, hjälper fransarna att bli tjockare och starkare. Keratinet skyddar fibrerna i fransarna så det blir friska från roten till toppen.
Ger ett naturligt skydd samt tillför fukt tillfransarna. Ger även näring och bidrar till att fransarna växer fortare.

-Återfuktar fransarna på djupet, mjukgörande och skyddande.

-Vitamin C, skyddar och stärker fransarna samt ger lyster.

-Kraftigt återfuktande, mjukgörande och hjälper till att återskapa den naturliga ytan på fransen.

-Provitamin B6, stärkande för fransen.

-Vitamin E, en antioxidant som ger ett naturligt skydd

-Fuktbevarande och antiseptisk.

Produkten är ej djurtestad och innehåller inga färgämnen. 

Svenkt och godkänt märke By Bexter och Look By Linn


Viktigt att tänka på efter behandling:Tvätta inte på 24 timmar och återbesök rekommenderas först efter 5-6 veckor efter första behandling.